طرز تهیه کافه موکا
طرز تهیه لاته
معمولا قهوه موکا در ماگ و یا کاپ سرو میشود.
خیلی از افراد دوست دارند که مقدار پودر دارچین و یا پودر قهوه به روی نوشیدنی خود اضافه کنند.
در بعضی از کافهها روی موکا را با یک لایه از خامه میپوشانند، در عوض در بعضی از کافهها ترجیح میدهند موکا را به شکلی که در زیر میبینید به صورت چند رنگ و در یک لیوان شیشهای سرو کنند.
طرز تهیه قهوه موکا خانگی
ابتدا کمی خامه و پودر هات چاکلت را با هم در یک شیر جوش ترکیب نمائید وخوب بهم بزنیدسپس می توانید از یک سر قاشق چای خوری شکر هم استفاده نمائید در این زمان گروپ دستگاه را از قهوه اسپرسو پر نمائید و یک شات اسپرسو به این مواد بیافزائید و خوب بهم بزنید و در مرحله آخر کلیه مواد را با لوله بخار گرم نمائید و محتویات را در یک فنجان گرم بریزید ولذت ببرید .
قهوه کاکائویی
برای آماده کردن موکا باید به این ترتیب عمل کنید:
– مقداری قهوه را در ماگ بریزید. (میتونید از قهوه دم کشیده شده و یا اسپرسو استفاده کنید، اما در نظر داشته باشید اصل موکا بر پایه اسپرسو است)
– همزمان شیر را گرم کنید و به قهوهتان اضافه کنید.
– در نهایت مقداری شکلات مایع داغ اضافه کنید. در بعضی سایتها پیشنهاد شده که میتوانید از پودر هاتچاکلت هم استفاده کنید، ولی من شخصا شکلات را پیشنهاد میکنم. البته میتوانید این مرحله را با مرحله قبل یکی کنید و مقداری هاتچاکلت را به قهوه اضافه کنید.