طرز تهیه قهوه موکا

روش دم کردن قهوه موکا خامه ای

قهوه موکا


قهوه‌ موکا

 

پودر قهوه 1 قاشق چایخوری  .  شیر 2 فنجان  .  شکلات یا پودر کاکائو 3 قاشق چایخوری

خامه 1/2 فنجان  .  شکر 1 قاشق چایخوری  .  دارچین یا وانیل 1/3 قاشق چایخوری

 


طرز تهیه قهوه موکا


قهوه موکا از ترکیب قهوه‌ دم شده با شکلات به دست می‌آید ؛ مردم دنیا موکا را نوعی نوشیدنی میدانند که از مخلوط شکلات ( چه به صورت شکلات یا پودر کاکائو ) با قهوه‌ دم شده بخصوص قهوه اسپرسو به دست می‌آید.

 

طرز تهیه : قهوه را دم کنید ( قهوه را با 1 فنجان اب سرد مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مرتب بهم بزنید ، وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید ).

 

دو فنجان شیر را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، شکلات را به شیر داغ اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید تا شکلات در شیر حل شود سپس شکر ، خامه و قهوه دم کرده را به ان اضافه کنید.

 

تمام مواد را روی حرارت ملایم مدام بهم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسند ، پس از برداشتن از روی حرارت دارچین یا وانیل را اضافه کنید ؛ برای سرو قهوه موکا درون فنجان قهوه را ریخته و رویش را با خامه زده شده تزئین کنید.

 



نکات مهم در تهیه قهوه


نکته : استفاده از شکر و خامه درون قهوه موکا سلیقه ای میباشد ؛ بهترین نوع قهوه برای قهوه موکا اسپرسو میباشد ؛ در صورت تمایل میتوانید مواد درون موکا را کم و زیاد کنید.