طرز تهیه قهوه موکا
روش دم کردن قهوه موکا خامه ای
قهوه موکا
پودر قهوه 1 قاشق چایخوری . شیر 2 فنجان . شکلات یا پودر کاکائو 3 قاشق چایخوری
خامه 1/2 فنجان . شکر 1 قاشق چایخوری . دارچین یا وانیل 1/3 قاشق چایخوری
طرز تهیه قهوه موکا
قهوه موکا از ترکیب قهوه دم شده با شکلات به دست میآید ؛ مردم دنیا موکا را نوعی نوشیدنی میدانند که از مخلوط شکلات ( چه به صورت شکلات یا پودر کاکائو ) با قهوه دم شده بخصوص قهوه اسپرسو به دست میآید.
طرز تهیه : قهوه را دم کنید ( قهوه را با 1 فنجان اب سرد مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مرتب بهم بزنید ، وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید ).
دو فنجان شیر را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، شکلات را به شیر داغ اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید تا شکلات در شیر حل شود سپس شکر ، خامه و قهوه دم کرده را به ان اضافه کنید.
تمام مواد را روی حرارت ملایم مدام بهم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسند ، پس از برداشتن از روی حرارت دارچین یا وانیل را اضافه کنید ؛ برای سرو قهوه موکا درون فنجان قهوه را ریخته و رویش را با خامه زده شده تزئین کنید.
نکات مهم در تهیه قهوه
نکته : استفاده از شکر و خامه درون قهوه موکا سلیقه ای میباشد ؛ بهترین نوع قهوه برای قهوه موکا اسپرسو میباشد ؛ در صورت تمایل میتوانید مواد درون موکا را کم و زیاد کنید.