طرز تهیه شکلات نارگیلی با  طعم دارچین و شکلات

چگونه شکلات با مغز نارگیل درست کنم ؟

شربت آلبالو

یکی از بهترین نوشیدنی ها برای فصل گرم تابستان شربت آلبالو هست ! 

البته این شربت قدیمی و سنتی است ، بسیار با آن اشنا هستید و طعم آن را با گفتن نامش قطعا به یاد خواهید آورد.

در ادامه با ما برای آشنایی با طرز تهیه این شربت سنتی آشنا خواهید شد .

نیازمندی ها
قطعه | ماده تعداد | مقدار
شکر 2 کیلو
آلبالو 1 کیلو
وانیل 1 قاشق کوچک
آب 1 پیمانه
- -
- -
- -
- -

طرز تهیه : 


آلبالو ها را شسته و پاک کنید. بهتر است هسته های آلبالو را هم جدا کنید برای جدا کردن هسته ها هم میتوانید از دستگاه هسته گیر آلبالو استفاده کنید و هم با دو انگشت شصت و سبابه به سمت سوراخ (محل اتصال دم به آلبالو) آن به هسته فشار وارد کنید، به راحتی هسته از آن جدا میشود.

آلبالو های هسته گرفته را بین ۲۴ تا ۴۸ ساعت در شکر بخوابانید و در یخچال نگهداری کنید، بهتر است از ظرف یا قابلمه لعابی استفاده کنید.

آب را اضافه کنید و قابلمه را با شعله پخش کن روی حرارت بگذارید.

شعله را خیلی کم نکنید چون رنگ شربت تیره میشود، و همین طور شعله را خیلی زیاد نکنید چون به سرعت میسوزد و قهوه ای رنگ میشود.

بایستی حواستان به شربت باشد و هم بزنید تا شکر در شربت کاملا حل شود. بعد از حل شدن به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند تا قوام آید.

از یک صافی استفاده کنید و آب شربت را در شیشه یا بطری نگهداری کنید. در ضمن آلبالو ها را در شربت فشار ندهید چون از شفافیت رنگ شربت می کاهد.


نکات مهم در طرز تهیه شربت آلبالو :

  • بطور کلی هرگونه شربتی را بهتر است در ظرف لعابی تهیه کنیم
  • شربت آلبالو را اگر با آلبالوی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست، درست کنیم رنگ آن سرخ تند می شود و مزه اش قدری ترش خواهد بود. با آلبالوی رسیده، رنگ شربت آلبالویی پخته و ترشی آن کمتر خواهد بود. اگر دم آلبالو را نگیریم شربت ما عطر دم آلبالو را جذب می کند ولی پس از چند ماه رنگ آن به رنگ چای مایل می شود.
  • اگر آلبالو ها ترش بود کمی بیشتر شکر بریزید.
  • به شربت آلبالو غالباً وانیل می زنند ولی بهتر است، اول شربت را بدون وانیل درست کنید و یک لیوان آن را با آب و یخ بنوشید، اگر عطر خود آلبالو به نظرتان کافی نیامد وانیل به آن اضافه کنید.
  • از آلبالوی باقی مانده در شربت آلبالو می توانید مربای آلبالو درست کنید.
  • برای تزیین پارچ شربت می توانید آلبالو های تازه و هسته گرفته شده را حلقه حلقه کنید و همراه یخ داخل پارچ بریزید.